Een goede en veilige uitlaatservice

Ophaalgebied

Om de route zo klein mogelijk te houden, neem ik nu alleen nog honden aan die wonen in Stratum en Geldrop. 

 

Gratis intake en proefwandeling

U kunt uw hond aanmelden voor de uitlaatservice. Dit kan via telefonisch, via Whatsapp of via de mail. Dan neem ik contact met u op om een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek bij u thuis te plannen. Tijdens het intakegesprek stel ik vragen om een goed beeld te krijgen van uw verwachtingen en van uw hond. Dan plannen we ook wanneer uw hond voor de eerste keer mee gaat in de groep. De eerste wandeling is gratis. Als het voor u mogelijk is, dan kunt  u natuurlijk de eerste keer meewandelen, maar een andere keer mag ook. 

Ophalen

Uw hond, en alle andere Kwispels, haal ik op tussen 10.00 en 12.00u. In principe worden alle honden apart in hokken achterin de bus vervoerd. De bus is voorzien ventilatie, fijne kleedjes om op te liggen en indien nodig krijgt uw hond een bakje water tijdens de rit. De ophaalroute houd ik zo kort mogelijk, in de praktijk betekent dit dat we ongeveer een uur onderweg zijn.

 

 

De wandeling

 

Als we in het bos zijn gearriveerd, laat ik de honden één voor één de bus uit. De honden lopen in principe los, tenzij anders is afgesproken of als de hond nieuw in de groep is. We wandelen een vol uur op openbaar terrein. De terreinen waar we wandelen zijn niet omheind. Meestal lopen we in de bossen tussen Geldrop en Mierlo. De groep bestaat uit maximaal twaalf honden, waarvan er twee van mezelf zijn. Groot en klein, jong en oud en reu en teef lopen door elkaar. Tijdens de wandeling houd ik de omgeving goed in de gaten en probeer ik andere bosgebruikers te ontlopen of de ruimte te geven rustig te passeren; we hebben immers genoeg aan elkaar. Ik streef ernaar dat alle honden op hun gemak zijn in de groep en dat we een rustige wandeling kunnen maken, waar ruimte is voor snuffelen, spelen met elkaar, interactie, knuffels en lekkers. Bij de bus kunnen alle Kwispels nog even wat drinken en met warmere dagen kunnen ze nog even in het meegenomen badje. Daarna gaan ze allemaal weer in hun hok en worden ze thuisgebracht en laat ik hen thuis voldaan achter met iets lekkers en een bak water.